Найбільш неочікувані б’юті-засоби: як причепуритися‎‎ за 15 хвилин

17 Серпня 2020, 12:00
1393

Сучасні жінки в повсякденному ритмі життя на що тільки не спроможні, коли необхідно балансувати між роботою, домашніми справами та створенням власного неперевершеного образу.

Щоб мати гарний та охайний вигляд, не завжди потрібно багато часу.

Достатньо лише запастись б’юті-продуктами, які допоможуть отримати неперевершені результати, приділити  цьому від 5 до 15 хвилин та мінімум зусиль. 

Лайфхаки для краси та задоволення

  • Сухий шампунь. Якщо у вас бракує часу для повноцінного догляду за волоссям, але вам необхідно мати ефектний вигляд за будь-яких обставин, скористайтесь цим засобом. Спеціальні адсорбуючі компоненти в складі засобу чудово поглинають себум, що накопичується на коренях волосся. Мало хто знає, але звичайна пудра для обличчя також спроможна створити подібний ефект та замаскувати брудне волосся за декілька секунд.
  • Тонувальний спрей  (https://eva.ua/pr20465/). Обмаль часу для фарбування волосся? Рішення знайдено — і ви знову будете мати бездоганний вигляд! Тонувальний спрей також допомагає втілити в реальність будь-які мрії стосовно зміни образу. Обирайте відтінки, які вам подобаються та вас надихають і просто наносьте їх за допомогою спрею по всій довжині волосся.
  • Лак-маркер для нігтів. Нагадує звичайний маркер, за допомогою якого можна зробити експрес-манікюр. З одного боку цього засобу присутній аплікатор, на який необхідно натиснути та потримати в такому положенні  приблизно 1-2 хвилини, щоб лак почав потроху витікати. Серед переваг лаку-маркеру варто виділити те, що він швидко застигає, рівно наноситься та має високий пігментований склад. Видаляється за допомогою звичайного засобу для зняття манікюру.
  • Спрей для матування жирної шкіри. Забирайте цей лайфхак собі, якщо жирний блиск на обличчі псує вам настрій. Спрей також має супутні властивості: подовжує стійкість макіяжу, матує, нормалізує роботу сальних залоз, надає антибактеріальну та протизапальну дію.
  • Мультифункціональна декоративна косметика. Якщо немає часу створювати багатоетапний ефектний мейкап, то на допомогу прийде лише... губна помада. Її можна використовувати як легкі рум’яна й навіть тіні для повік. 

  • Пудра для волосся. Жінки бажають, щоб їхнє волосся було пишним і густим. Нанесіть на прикорневой зону спеціальний засіб для волосся, трішечки помасажуйте його руками та зробіть укладання. Тепер ви виглядаєте як після походу до салону краси, наче над вашою зовнішністю чаклував найпрофесіональніший майстер-перукар! 
  • Експрес-кондиціионер. Також серед швидких методів для догляду знайдеться місце кондиціонеру-спрею. Його треба нанести від коренів і до кінчиків, щоб надати волоссю блиску та сяяння. Кондиціонер закриває лусочки, випрямляє волосся, робить його слухняним та живим.
  • Універсальні доглядальні продукти. Ніхто не скаже вам, що доглядальні процедури виконувати через день. Правило регулярного та систематичного догляду неможливо перекреслити, адже шкіра потребує щоденного очищення, тонізування, зволоження та живлення.

Але можна обійти стороною 11-кроковий догляд за своїм обличчям, що винайшли та запатентували корейці. Іноді зручно мати під рукою універсальні продукти, наприклад гель для вмивання зі скрабувальними частинками та тонізувальним ефектом, який економить час на двох етапах б’юті-процедури й не потребує використання різних засобів.

Неможливо перерахувати скільки існує засобів 3/5/7/10 в 1, які можна використовувати для догляду за обличчям, тілом та волоссям. Подібна продукція однозначно скорочує час для догляду за собою, але дає змогу отримати ефективний результат.

Як бачите, щоб мати чудовий вигляд, не завжди обов’язково витрачати на щоденні ритуали краси години. Іноді варто продемонструвати свою кмітливість у використанні експрес-засобів та багатофункціональної косметики.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024