Як на Ратнівщині проходитиме призовна кампанія

10 Червня 2020, 09:21
У Ратнівському районі розпочалася призовна кампанія 2106
У Ратнівському районі розпочалася призовна кампанія

У Ратному керівники району обговорили хід проведення заходів щодо призовної кампанії на Ратнівщині.

Про весняний призов громадян на строкову військову службу до лав Збройних Сил України йшлося на засіданні призовної комісії, яку провів заступник голови  райдержадміністрації, голова районної призовної комісії Андрій Мельник, інформують на сайті Ратнівської райдержадміністрації.

Участь в роботі комісії взяв голова райдержадміністрації Володимир Рудик.

Під час засідання обговорили хід проведення заходів щодо призовної кампанії, яка триватиме з 1 червня до 31 липня поточного року.

Нині усі юнаки 1993-2002 років народження, які мешкають або зареєстровані на території району, викликаються до військового комісаріату для проходження медичної комісії та уточнення облікових даних.

Військовий комісар Василь Шинкарук проінформував присутніх, що всі військовослужбовці, призвані на строкову військову службу, проходитимуть службу в пунктах постійної дислокації військових частин. Жоден військовослужбовець строкової військової служби до виконання бойових завдань в операції об’єднаних сил залучатися не буде.

Голова райдержадміністрації Володимир Рудик акцентував увагу членів призовної комісії на необхідності надання відстрочки від призову призовникам – випускникам шкіл 2020 року,  для того, щоб останні мали змогу здати ЗНО  і завершити навчання.

Підсумовуючи, заступник голови райдержадміністрації Андрій Мельник наголосив на важливості виконання плану із призову, звернув увагу на проведенні активної інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо умов проходження строкової служби та заходів з військово-патріотичного виховання молоді.

Читайте також: На Ратнівщині природоохоронці вилучили браконьєрські знаряддя риболовлі 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024