У Ратному запрацювала «Скринька довіри»

22 Травня 2020, 12:10
У Ратному запрацювала «Скринька довіри» 2685
У Ратному запрацювала «Скринька довіри»

У райцентрі Ратне створили «Скриньку довіри» аби ратнівчани повідомляли про вчинення корупційних правопорушень та інших неправомірних посадовців району.

Про це пишуть на сайті Ратнівської райдержадміністрації.

«Скриньку довіри» розмістили на вулиці біля центрального входу в приміщення РДА.

Відповідальність за виїмку та реєстрацію усіх звернень, що надходять до «Скриньки довіри» здійснюватиме уповноважена особу з питань запобігання та виявлення корупції апарату райдержадміністрації.

Якщо Вам стало відомо про вчинення корупційних правопорушень та інших неправомірних дій посадових осіб Ви маєте змогу скористатися «Скринькою довіри» та повідомити це.

Також Ви можете надати свої пропозиції щодо удосконалення роботи районної державної адміністрації та територіальних органів виконавчої влади.

Для більш об’єктивного і всебічного розгляду Вашого повідомлення, ратнівчанам пропонують вказувати інформацію про себе та свої контактні дані.

Також Ви можете залишити безіменне повідомлення (без зазначення відомостей про себе), яке розглянуть, якщо наведена у ньому інформація буде стосуватися конкретної особи та містити фактичні дані, які можуть бути перевірені.

Вищевказану інформацію також можна повідомити в електронному вигляді через  сайт Ратнівської районної державної адміністрації в рубриці «Електронне звернення»: http://zvernennia.voladm.gov.ua/ratadmin.

Читайте також: Волинські ОТГ отримають «Скриньки здоров’я для громади»

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024