Очільник Ратнівської РДА перевірив, як дотримуюся карантину у «Домановому»

16 Квітня 2020, 11:23
1299

Голова районної державної адміністрації Володимир Рудик ознайомився з роботою працівників пункту пропуску «Доманове» в умовах карантину.

Про це повідомляють на сторінці Ратнівської РДА у Facebook.

Володимир Федорович поспілкувався з керівництвом пункту пропуску, проінспектував ситуацію щодо порядку проведення обов’язкової госпіталізації осіб, які здійснюють перетин державного кордону.

Зауважимо, що особи, які здійснюють перетин державного кордону підлягають обов’язковій госпіталізації до обсерваторів (ізоляторів) у порядку, визначеному постановою КМУ від 8 квітня 2020 року № 262.

Учасники зустрічі намітили алгоритм дій щодо безумовного  виконання даної постанови, оглянули створений пункт для тимчасового перебування осіб, що потребують обов’язкової ізоляції.

Також під час зустрічі обговорили ряд важливих питань щодо забезпечення працівників засобами індивідуального захисту в умовах карантину, благоустрою територій, часткового ремонту дорожнього покриття, тощо.

Керманич району закцентував увагу, що органи виконавчої влади району вживають усіх можливих заходів з метою протидії поширенню коронавірусної хвороби на території краю, а питання дотримання режиму карантину перебуває на його особистому контролі.


Читайте також: 

Коментарі
16 Квітня 2020, 18:01
Для чого ця показуха як брали взятки так і беруть і так само карантину не дотримуються хто хоче в масці ходить а хто хоче то без маски
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024