У Заболотті авто на смерть збило 20-річну дівчину

02 Березня 2020, 12:40
Фото ілюстративне 7598
Фото ілюстративне

По вулиці Першого Травня у селищі Заболоття Ратнівського району автомобіль «Volkswagen Passat» на смерть збив перехожу.

Трагедія сталася у неділю, 1 березня. За фактом летальної ДТП проводиться досудове розслідування, про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі по другій годині. Поліцейські встановили, що за кермом транспортного засобу перебував 24-річний житель Ратнівського району. Водій допустив наїзд на пішохода, 20-річну місцеву жительку. Внаслідок автопригоди потерпіла загинула на місці події. Попередньо з'ясувалося, що водій за кермом автомобіля перебував в стані алкогольного сп’яніння.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої, слідчі поліції області розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Поліція Волині закликає громадян бути пильними на дорогах та не порушувати Правил дорожнього руху, адже від цього залежить ваше життя та здоров’я.

Читайте також: 

Коментарі
24 Квітня 2020, 00:34
Ця дівчина багатьом молодим дівчаткам причинила фізичної болі,била їх жорстоко. Я особисто на свої очі бачила це,і їй за це нічого не було.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024