Як ратнівчани вчилися оформляти імбирне печиво. ФОТО

06 Лютого 2020, 11:00
Ратнівчани вчилися оформляти імбирне печиво 1689
Ратнівчани вчилися оформляти імбирне печиво

У Ратнівській районні філія Волинського обласного центру зайнятості відбулася майстерка по випічці і оформленню імбирного печива.

Профорієнтаторка Леся Захарчук розповіла присутнім про мету і плани нового проєкту у діяльності служби зайнятості. Про це пишуть на сторінці служби зайнятості у Facebook.

Ратнівчанка Олена Приймачук – зразковий приклад саме тих людей, чия улюблена справа переросла у справжню професійну діяльність. За фахом – вчитель початкових класів, яка працювала три роки за спеціальністю у місцевій школі-гімназії №1.

Довготривалі декретні відпустки дали можливість реалізовувати свої вміння і навички, поступово удосконалюючись через участь у семінарах-тренінгах, майстер класах, онлайн-курсах, індивідуальному навчанні. Пані Олена – активна учасниця заходів пряничної майстрині Даші Рокицької в м.Києві. Випічка Олени Євгеніївни відома за межами не лише району, але й області.

Напередодні дня святого Валентина безробітні, що перебувають на обліку в службі зайнятості, жителі ОТГ, фахівці центру зайнятості переймали техніку випічки і оздоблення печива: заливки «мокре по мокрому», наведення контуру, техніки «трафарет», ділилися рецептами приготування тістечка та глазурі. Активна робота кипіла під час заходу. Кожен учасник приготував імбирний пряник, а охочі «солодкоїшки» мали можливість поласувати смаколиками.

Захід провели в рамках проєкту «Успіх в дії».










Читайте також: В Україні запустили освітній портал для безробітних

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024