Велимчан закликають підписати декларацію із сімейним лікарем

11 Січня 2020, 11:22
Ольга Мостепанюк 5281 Джерело: Велимченська ОТГ
Ольга Мостепанюк

Жителів Велимченської ОТГ запрошують відвідати місцевий Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги та укласти договір із сімейним лікарем.

Про це пишуть на сторінці громади у Facebook.

Віднедавна у КНП «ЦПМСД Велимченської сільської ради ОТГ» розпочала свою професійну діяльність, сімейний лікар Ольга Мостепанюк. Ольга Володимирівна здійснює прийом пацієнтів у Велимченській амбулаторії, щоденно з понеділка до п’ятниці згідно визначеного графіку. Пані Ольга навчалася у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького на факультеті «Лікувальна справа», закінчила інтернатуру за фахом «Сімейна медицина».

До уваги жителів громади, в КНП ЦПМСД Велимченської сільської ради, на сьогодні є два сімейних лікаря (обслуговують доросле та дитяче населення):

  • Марія Володимирівна Павлович;
  • Ольга Володимирівна Мостепанюк;
  • та лікар-терапевт (виключно доросле населення) – Софія Михайлівна Жук.

Велимчан, тих хто не визначився з вибором сімейного лікаря, запрошують відвідати заклад та підписати декларацю.

Нагадаємо, щоб підписати декларацію з лікарем про надання медичних послуг пацієнт має особисто звернутися у медзаклад, у якому працює лікар, маючи при собі паспорт, ідентифікаційний код та мобільний, а для дитини – свідоцтво про народження. Для пацієнтів підписана декларація є гарантією того, що вони отримуватимуть якісну безкоштовну первинну допомогу лікаря, якому довіряють.

Читайте також: 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024