Ратнівчани гідно представили район на обласному творчому фестивалі

10 Грудня 2019, 12:15
Делегація Ратнівського району 2040
Делегація Ратнівського району

Делегація Ратнівщини успішно представила район на обласному фестивалі творчості «Art Techno Fest – 2019».

Фестиваль пройшов на базі Волинського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді під гаслом «Український вінок – символ національної єдності». Про це пишуть на сайті відділу освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА.

Делегацію Ратнівського району представили  вихованці гуртків  у складі: Марії Гурської, вихованки гуртка «Юний художник» Ратнівського ЦДЮТ; Олександра Андрійчука, учня НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с.Прохід (вихованець  гуртка «Юний користувач» Ратнівського ЦДЮТ), Меланії Горбач, учениці НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с.Броди (вихованка гуртка «Натхнення») та Соломії Аврамук, учениці НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с.Броди (вихованка гуртка «Натхнення») на чолі з їх керівниками Валентиною Дячук і Іваном Антонюком (корівники гуртків Ратнівського ЦДЮТ), Жанною Куш, (керівник гуртка «Натхнення» НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с.Броди). 

Юні гуртківці створили та представили  авторський український вінок у різних  номінаціях: ком’ютерна графіка, живопис, початково-технічне моделювання та флористика. Учасники заходу отримали грамоти обласного управління освіти, науки та молоді ОДА за участь у фестивалі та багато позитивних емоцій.

Читайте також: Ратнівська гімназистка здобула перемогу в престижному мовному змаганні



Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024