Ратнівських військовослужбовців привітали із професійним святом

06 Грудня 2019, 14:14
Військовослужбовці Ратнівщини 2128
Військовослужбовці Ратнівщини

На Ратнівщині вшанували військових, які у лавах Збройних Сил служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави.

Військовослужбовців військової частини А 1694, дислокованої на території району, зі святом привітали заступник голови районної державної адміністрації Сергій Матвійчук та голова районної ради Михайло Макарук. Про це пише відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації.

Керівники району подякували їм за ту нелегку службу, яку вони несуть. Побажали залишатися вірними присязі, всі свої сили й професійну майстерність спрямовувати на підтримання високої бойової готовності, дисципліни та організованості, а також добра, родинної злагоди, здоров'я, щастя, миру й нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народу.

Свої вітання керівництво Ратнівщини прикріпило Подяками районної державної адміністрації, районної ради особовому складу, подарунковими сертифікатами, а жінкам подарували квіти..

Читайте також: У Ратному привітали особовий склад районного військового комісаріату з Днем Збройних сил України 

Довідково:

6 грудня – День Збройних Сил України, який у нашій країні відзначається відповідно до постанови Верховної Ради України з 1993 року.





1



1


Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024