У Ратному вшанували пам'ять полеглих визволителів України. ФОТО

28 Жовтня 2019, 12:20
Керівництво Ратнівського району 3714 Джерело: Відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату РДА
Керівництво Ратнівського району

У райцентрі Ратне вшанували пам’ять загиблих українців, які брали участь у визволені країни від фашистських загарбників.

Про це пише відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації.

На території України загарбники вчинили численні злочини проти людства та людяності, воєнні злочини та злочини геноциду, внаслідок чого Українському народові було завдано величезних втрат.

До вшанування українців, які віддали життя, виганяючи нацистських окупантів в лавах Червоної армії, Української повстанської армії, долучилися перший заступник голови райдержадміністрації Євген Савлук, керівник апарату районної державної адміністрації Світлана Юзепчук, голова районної ради Михайло Макарук, Ратнівський селищний голова Володимир Кулик.

Учасники заходу
Учасники заходу

Учасники заходу
Учасники заходу

Покладання квітів
Покладання квітів

Пам'ятник Василю Газіну
Пам'ятник Василю Газіну

Довідково:

28 жовтня Україна відзначає 75 річницю вигнання нацистських окупантів із України. Це свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента від 20 жовтня 2009 року № 836/2009 «з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні».

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024