На Літню школу практичної журналістики у Луцьку приїде фотокореспондент видання «Український Тиждень»​​​​​​​

16 Липня 2019, 19:00
Стас Козлюк 876
Стас Козлюк

Кореспондент, фотокореспондент видання «Український Тиждень» Стас Козлюк на Літній школі практичної журналістики у Луцьку розповість про фотографію у новинній журналістиці.

Навчальний курс для журналістів-початківців триватиме упродовж шести днів 29 липня – 3 серпня, організаційний внесок – 600 гривень. Запрошують студент, абітурієнтів, журналісток-молодих мам. Для участі у школі потрібно пройти анкетування та відбір, оскільки кількість місць обмежена.

 «В журналістиці 10 років. Починав з регіональної радіостанції як місцевий кореспондент. Близько 7 років тому почав роботу в журналі «Український тиждень» на посаді редактора нічної стрічки новин. Паралельно із цим, вдень, працював репортером для веб-сайту журналу: передавав новини та писав оперативні тексти. Врешті став кореспондентом відділу політика та штатним фотографом. Тематика текстів, які пишу впродовж останніх 5 років, різна: реформа судів й прокуратури, судові репортажі, соціальна тематика, оперативні тексти про політику та дотичні до неї теми, готую розслідування, окремо спеціалізуюся на темах, пов’язаних з Євромайданом та українцями, ув’язненими в Росії з політичних мотивів. Намагаюся регулярно шукати теми поза межами Києва, приблизно раз на місяць їжджу в регіони у відрядження. У вільний від роботи час або граю в комп’ютерні ігри, або ж працюю для себе: фотографую, шукаю цікаві історії, над якими можна працювати кілька тижнів чи місяців. Влітку курую стажерів, які приходять до нас у видання. Продовжую пошук себе у професії», – розповідає про себе Станіслав.

Щоб взяти участь у Школі зареєструйтеся сьогодні https://bit.ly/2ZU0MSB

Читайте також:

На Літній школі практичної журналістики у Луцьку розкажуть цинічну правду про професію

Голова Незалежної Медіа-Профспілки України дасть у Луцьку майстер-клас про етичні норми професії

Відомий репортажист проведе майстер-клас для учасників Літньої школи практичної журналістики у Луцьку

На Літню школу практичної журналістики у Луцьку приїде журналістка Радіо Свобода

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024