У Ратному нагородили переможців сімейного фотоконкурсу. ФОТО

20 Червня 2019, 15:18
Переможці фотоконкурсу 2077
Переможці фотоконкурсу

З 3 по 16 червня серед жителів Ратнівщини проходив фотоконкурс, присвячений Дню батька «Тато вам не мама».

Конкурс відбувся з ініціативи Ратнівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді з метою утвердження сімейних цінностей та привернення уваги громадськості до ролі батька в сім`ї. Про це пишуть на сторінціф соцслужби у фейсбук.

Головна умова конкурсу – сімейне фото тата з дітьми від 0 до 18 років.За першість в конкурсі змагалися 16 учасників, жителів смт Ратне та району. Переможці конкурсу обиралися шляхом голосування на офіційній сторінці Ратнівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді в соціальній мережі «Facebook».

У неділю, 16 червня, визначили імена 3 переможців. Ними стали Олександр Нікітюк (1 місце), Назар Бурко (2 місце) та Вадим Козюпа (3 місце) разом зі своїми донечками.

Днями в стінах районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді відбулося підведення підсумків конкурсу. Сюди переможці завітали разом з своїми дружинами та дітками. Директорка центру Ірина Костючик подякувала усім за активну участь, привітала з перемогою та побажала сімейного затишку, міцного здоров`я та оптимізму, а на завершення вручила пам`ятні подарунки.

Директорка центру вітає переможців
Директорка центру вітає переможців

Переможці фотоконкурсу
Переможці фотоконкурсу

Переможці фотоконкурсу
Переможці фотоконкурсу

1
Учасники фотоконкурсу
Учасники фотоконкурсу

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024