У Ратнівському інклюзивно-ресурсному центрі влаштували свято для дітей. ФОТО

02 Червня 2019, 13:07
У Ратнівському інклюзивно-ресурсному центрі влаштували свято для дітей 2110
У Ратнівському інклюзивно-ресурсному центрі влаштували свято для дітей

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей у Ратному організували тематичний захід «Веселковий світ дитинства» для виховаців місцевого ІРЦ.

Свято провели у п'ятницю, 31 травня. Про це пише відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації.

Із привітальним словом до присутніх вчителів, гостей, батьків та дітей звернувся голова районної державної адміністрації Андрій Харлампович.

«Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і наше завдання зробити все можливе для того, щоб очі дітей всміхались, а обличчя сяяли щастям», - зазначив Андрій Адамович.

Очільник виконавчої гілки влади, разом з начальником відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентином Андросюком, директором соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Іриною Костючик вручили дітям розвиваючі ігри, іграшки, сувеніри та подяки, побажали малечі щасливого дитинства та успіхів у подальшому навчанні.

Свято вийшло яскравим та веселим, і в дітлахів, і у дорослих, які були на ньому присутні, воно залишило у душі тепло та світло, надію на щасливе майбутнє.





Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024