Ратнівські волейболістки здобули перемогу на волейбольному турнірні пам’яті тренера Євгена Фреймана

03 Травня 2019, 11:45
Ратнівська волейбольна команда 2098
Ратнівська волейбольна команда

У спортивній школі імені Євгена Кондратовича та загальноосвітній школі № 10 відбувся турнір з волейболу серед дівчат 2005-2006 років народження пам’яті тренера Євгена Фреймана.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

У турнірі брали участь команди ОДЮСШ (м. Луцьк), ДЮСШ «Енергія» (м. Львів), два колективи з м. Ковеля – ДЮСШ № 1 та КЗ КДЮСШ імені Євгена Кондратовича, ДЮСШ з смт Любешова, Ратного та села Згорани.

Змагання проходили у двох підгрупах за коловою системою з трьох обов’язкових партій. Після завершення ігор у підгрупах в КЗ КДЮСШ імені Євгена Кондратовича відбулись стикові поєдинки за 5, 3 та 1 місця.

За підсумками турніру 7 місце посіла команда ДЮСШ «Енергія», шосте – у волейболісток з Любешова, 5 – ОДЮСШ міста Луцька, четверте – ДЮСШ № 1 міста Ковеля, третє – ДЮСШ села Згорани, друге – вибороли ратнівчани, а на першому місці – представниці КЗ КДЮСШ імені Євгена Кондратовича.

На урочистому закритті переможців та призерів нагородили пам’ятними кубками, медалями та грамотами. Кращих гравців команд відзначили призами від спонсорів турніру.

Суддівска колегія визначила «кращого пасуючого». Ним стала ковельчанка Вероніка Тверда (КЗ КДЮСШ ім. Є. Кондратовича). «Кращий нападаючий» – Софія Костюк (ДЮСШ селаЗгорани), «кращий блокуючий» – Валерія Тарасюк (ДЮСШ смт Ратне), «кращий літеро» – Марія Дунай (ДЮСШ №1 м. Ковеля).

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024