Як у Гірниках трудовики району демонстрували свою майстерність. ФОТО

25 Березня 2019, 08:22
У Гірниках трудовики району демонстрували свою майстерність 1923
У Гірниках трудовики району демонстрували свою майстерність

На базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» села Гірники відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів трудового навчання по темі «Розвиток ключових компетентностей учнів на уроках технічної та обслуговуючої праці».

Педагоги демонстрували свої вміння та навички у п'ятницю, 22 березня. Про це пише відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА.

Трудовики району відвідали уроки у 5 класі: з технічної праці на тему «Технологічний процес виготовлення виробу: випилювання, обробка крайок, шліфування», з обслуговуючої праці  –  «Добір конструкційних матеріалів та інструментів для вишивання. Виконання початкових вишивальних швів для виготовлення серветки», які провели Ю.П. Арсенюк та О.М. Токарська.

Під час «круглого столу» розглянули питання «Розвиток ключових компетентностей учнів на уроках технічної та обслуговуючої праці».

На майстер-класі «Я вмію це робити і навчу вас» свою майстерність продемонстрували: А.А. Данилюк, вчитель НВК села Комарове, С.С. Дордюк, вчитель ЗОШ № 2 смт Ратне, М.М. Кац та Т.І. Тищук, вчителі НВК села Броди.

Про ведення документації з техніки безпеки, проведення інструктажів у шкільній майстерні виступили С.С. Дордюк та В.М. Марчук, вчителі ЗОШ № 2 смт Ратне.

Вчитель трудового навчання
Вчитель трудового навчання

Під час уроку з технічної праці
Під час уроку з технічної праці

Світлана Дордюк розповідає про техніку безпеки
Світлана Дордюк розповідає про техніку безпеки


Вчителі трудового навчання
Вчителі трудового навчання

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024