У Самарівській ОТГ презентували проект «Успішної громади»

01 Лютого 2019, 18:34
У Самарах на Ратнівщині презентували проект «Успішна громада», 1569
У Самарах на Ратнівщині презентували проект «Успішна громада»,

У Самарах на Ратнівщині презентували проект «Успішна громада», який спрямований на розвиток об'єднаної територіальної громади.

Директор Ратнівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Іван Миронюк розповів про мету та завдання ініціативи, подальшу співпрацю у рамках реалізації проекту у Самарівській громаді. Про це повідомляють у прес-службі Ратнівської служби зайнятості.

У 2019 році Самарівська селищна рада планує витратити на паритетних засадах 15,8 тисяч гривень на організацію громадських робіт.

Під час зустрічі роз’яснили щодо можливості отримання одноразової допомоги на розвиток малого та середнього бізнесу для зайняття підприємницької діяльності для безробітних осіб, що проживають на території громади, що надасть можливість жителям громади займатися улюбленою справою та призведе до збільшення надходження коштів до місцевого бюджету. У ході розмові акцентували увагу на виділенні коштів та такі програми з місцевих бюджетів на 2019 рік.

Довідково:

Проект «Успішна громада» передбачає підготовку районною філією Волинського обласного центру зайнятості кваліфікованих фахівців саме для потреб ОТГ, проведення ярмарків вакансій, тренінгів, семінарів. Також у рамках реалізації проекту на порталі Волинського обласного центру зайнятості створять електронний кабінет для кожної ОТГ області, де розміщатимуть актуальну інформацію щодо ситуації на ринку зайнятості.

Читайте також: Як у Заболотті презентували «успішний» проект

У Самарах на Ратнівщині презентували проект «Успішна громада»
У Самарах на Ратнівщині презентували проект «Успішна громада»

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024