У Ратнівському Центрі зайнятості рятувальники розповідали про безпеку узимку

13 Січня 2019, 14:00
У Ратнівському Центрі зайнятості рятувальники розповідали про безпеку узимку 882
У Ратнівському Центрі зайнятості рятувальники розповідали про безпеку узимку

Працівники служби надзвичайних ситуацій нагадали ратнівчанам про правила користування побутовою технікою, електричними обігрівачами та пічним опаленням.

Про це повідомляють у прес-службі ратнівського Центру зайнятості.

З метою попередження нещасних випадків при поводженні з газовими та електричними приладами для обігріву, на дорогах під час ожеледиці та заметілі- пішоходів і водіїв, на льоду-рибалок та просто туристів, бажаючих провести гарно час біля ялинки у Ратнівську районну філію завітав інженер з пожежно-рятувальних робіт 14 ДПРЧ УДСНС України у Волинській області Дмитро Кондратюк.

Учасників заходу знайомили з правилами поведінки у побуті: утримувати печі, опалення в справному стані, не використовувати для розпалу легкозаймисті речовини, не залишати прилади увімкненими без нагляду.

Застерігали бути обережними на льоду ( найміцніший лід блакитного кольору). Якщо людина провалилася, наближатися до ополонки поповзом, потопаючому потрібно подати мотузку, укрити від вітру і якнайшвидше доставити у тепле місце. Під час ожеледиці рекомендували триматися далі від проїжджої частини дороги та будинків, де велику небезпеку в містах становлять бурульки, обходити металеві кришки люків.

На завершення заходу присутні дійшли спільної думки, що власна безпека є запорукою професійних успіхів.

Дмитро Кондратюк розповідає про правила безпеки узимку
Дмитро Кондратюк розповідає про правила безпеки узимку

Читайте також: Ратне: рятувальники нагадали про безпеку під час Різдвяних богослужінь

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024