Яким видався гала-концерт «Дивосвіт дитячих талантів».ФОТО

01 Березня 2020, 12:35
4475

У районному будинку культури пройшов завершальний гала-концерт «Дивосвіт дитячих талантів».

Передувала відкриттю заходу тематична виставка дитячих робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, науково-технічної творчості, яка була розміщена у фоє в районного будинку культури. Про це пишуть на сторінці Ратнівської РДА у Facebook.

У концертній програмі показували кращі номери художньої самодіяльності у виконанні юних талантів, працівників освіти району, які зачарували глядачів своєю оригінальністю та неповторністю.

Учасників творчого звіту, глядачів зі сцени привітав перший заступник голови районної державної адміністрації Євген Савлук. Він подякував педагогам, батькам за активну позицію у розвитку талантів своїх дітей, організаторам – за змогу побачити ці таланти й насолодитися дійством, дітям побажав перемог, творчих злетів, здійснення мрій.

Юних артистів також привітали методист Волинського державного центру естетичного виховання учнівської молоді Надія Шевчук, керуюча справами районної ради Віра Чернуха, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентин Андросюк.

Щирі овації дісталися учасникам фестивалю. Глядачі отримали масу задоволення, неймовірних емоцій та гарного настрою, занурившись у чарівний світ пісні, запальних ритмів танцю та яскравих костюмів.





























































 

Читайте також: 

У Ратному відбулося свято музики та мистецтва.ФОТОМОМЕНТИ

Ратне: як діти танцем закликали до єднання. ФОТО

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024