Для забродівських школярів пролунав останній дзвінок.ФОТО

24 Травня 2019, 15:25
2503

У селі Заброди відзначили шкільне свято Останнього дзвоника.

Урочисту лінійку для вихованців Забродівського опороного закладу освіти НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» провели у п'ятницю, 24 травня. На свято зібралися вчителі, представники керівництва, школярі та їхні батьки, односельчани.

Захід організували у стилі телепередачі, у якій були рубрики «Привітання», «Нагородження», «Першкокласники» та «Старшокласник». До привітань долучилися: директор школи Роман Тарасюк, Забрордівський сільський голова Микола Калачук, представник СТОВ «Ратнівський аграрій» Володимир Гуль та директор державного підприємства «Ратнівське лісомисливське господарство» Микола Мельник. Зокрема, лісівник Микола Іванович побажав успіху випускникам та вручив грамоту з грошовою винагородою школярці Марині Корнелюк, за тематичний малюнок «Людина і ліс».

Після нагородження кращих із кращих учнів школи та привітань гостей свята, першокласники виконали танець «Серце». Перша вчителька випускників Людмила Гайдучик також долучилася до привітань та побажала усього найкращого своїм вихованцям у майбутньому. 

Під час шкільної лінійки, одинадцятикласники передали символічний «Факел знань» своїм наступникам – десятикласникам.

Задзеленчати головним атрибутом свята доручили випускнику та першокласниці. Після дзвінкого «голосу» останнього дзвоника, школярі подарували квіти своїм вчителям. Захід завершився звучанням Гімну України.

Традиційно, першими святкову лінійку покинули випускники, пройшовши під «живим коридором» із вишитих рушників.

Попри свято, робота не стоїть на місці. Тому, користуючись нагодою, представники керівництва обговорили ключові питання щодо реалізації проекту дендрологічного парку «Хвоя» та велопарковки, що поблизу.












































Підготувала: Марія СИДОРУК

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024