Межисить: шкільний автобус доїхав до місця призначення

24 Лютого 2018, 09:42
Передання ключів та документів на новенький шкільний атобус голові Самарівської ОТГ 3992 Джерело: http://ratadmin.gov.ua/
Передання ключів та документів на новенький шкільний атобус голові Самарівської ОТГ

У четвер, 22 лютого, голова райдержадмінстрації Андрій Харлампович урочисто вручив ключі та пакет документів на новенький шкільний автобус сільському голові Самарівської об'єднаної територіальної громади Миколі Маргесу.

Про це інформують на сайті Ратнівської райдержадміністрації.

Транспортний засіб буде обслуговувати школярів чи не найвіддаленішого куточка Ратнівщини – Межиситя, звідки у 2014 році мобілізували автобус для потреб Збройних Сил України.

У минулому році ми передали новий автобус до Забродівської громади, сьогодні - у Самарівську, ще один лишиться в міжшкільному учнівському комбінаті, – зазначив Андрій Харлампович.

До слова, транспортний засіб Самарівська ОТГ отримала у рамках реалізації проекту «Шкільний автобус», над яким на Волині працюють уже третій рік поспіль.

Результати чималі: протягом 2017 року придбали 23 шкільні автобуси, загальна вартість яких близько 38 мільйонів гривень. Із державного бюджету надійшло 29 млн, решта – співфінансування із місцевих скарбниць у сумі близько 9 мільйонів.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024