Жиричі: із учнями місецвої школи провели бесіду про боротьбу з насильством

30 Листопада 2017, 22:08
5378 Джерело: http://ratadmin.gov.ua/

У рамках акції «16 днів проти насильства» діти НВК «ЗОШ I-III ступеня – дитячий садок» обговорили та поділилися своїми думками щодо насильства.

Нещодавно, 27 листопада, психолог Ратнівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів бесіду зі старшокласниками НВК «ЗОШ I-III ступеня – дитячий садок» с. Жиричі на тему «Що ти знаєш про насильство», – про це інформують на сайті Ратнівської РДА.

У ході відкритого діалогу, старшокласники ділилися думками та переконаннями з приводу даної проблеми, а потім, на основі отриманої інформації, обговорили питання, як захиститися від будь-якого виду насильства. У заході взяли участь 45 учнів 9-11 класів.

Довідково:

Щорічно в світі, починаючи з 1991 року, проходить акція «16 днів проти насильства», яка покликана привернути увагу громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім`ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків. Україна приєдналася до цієї акції в 2001 році.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024