Відомий журналіст із Ратнівщини запустив молодіжний проєкт про успіх

19 Серпня 2020, 08:20
6718

Улітку 2020 року стартував новий проєкт «ТОР» молодого та перспективного журналіста із Ратного Тараса Себестяновича.

Нагадаємо, Тарас талановитий та перспективний хлопець, родом із Ратного, навчався у Київському національному університеті культури та мистецтв, нині ведучий програми «ЖВЛ» на телеканалі «1+1».

У своєму попередньому проєкті «Секрет за», кілька випусків якого отримали чималий успіх та багато схвальних відгуків. Юнак розпитував зірок українського шоу-бізу стосовно актуальних подій та ставить незвичні запитання своїм коментаторам.

Проєкт «ТОР» – це ютуб-канал про найкращих українських блогерів та тік-токерів (користувач «TikTok» - соцмедійний застосунок для створення та поширення відеофайлів та онлайн-трансляцій. Сервіс запущено у вересні 2016 китайською компанією ByteDance).

Один раз на тиждень ведучий Тарас Себестянович дізнаватиметься те, про що «топи» українського відеоблогингу воліють мовчати. Ексклюзивні інтерв’ю, новини та невідомі факти з особистого життя від «ТОР» користувачів інстаграм та тік-ток. Нині уже вийшли відеоінтерв'ю із Юлією Чигринець (фіналістка четвертого сезону «Від пацанки до панянки»), Женею Мазур (фіналістка четвертого сезону «Від пацанки до панянки»), Олександром Авраменком (головний мовознавець країни), Яною Догою (найпопулярніша ТікТок-блогерка) Олегом Машуковським (епатажний український блогер, актор, співак та мейкапер) та Настею Гонцул (молода блогерка).

Читайте також: «Дуже давно закохана у випічку», – ратнівчанка розповіла про власну справу



Ідея проєкту: показати життя українських відеоблогерів, розповісти їхню історію та дізнатися невідомі факти з особистого життя.

«Мета мого проєкту показати молодим людям, що все можливе: головне вірити, працювати йти й добиватися того чого ти хочеш, прикладами інших успішних людей. До прикладу, я записую інтерв’ю із відомим блогером, а згодом показую підліткам, як їхній же ж кумир став успішним. Вони дивляться це інтерв’ю, аналізують, дізнаються інформацію й тоді намагаються робити щось своє, починають робити, а власне, творити», – розповідає Тарас.

Теми проєкту – це інтерв'ю з інстаграм-, ютуб- та ТікТок-блогерами.

Читайте також: Як поетеса із Ратнівщини видала нову збірку віршів.ІНТЕРВ'Ю

П’ять причин чому Тарас радить дивитися канал «ТОР»:

  • перший в Україні інтерв’ю проєкт в ютубі про «ТОР» користувачів інстаграм та тік-ток;
  • ексклюзивні новини та факти з життя ваших кумирів - блогерів;
  • лайтове спілкування з гостями;
  • шокуючі та неочікувані зізнання;
  • мотивуючі історії успіху;

«Орієнтований мій проєкт, перш за все, на молодь, яка прагне себе реалізувати, але не знає як. Це люди, які не впевнені в собі, бояться чогось, вони бояться помилитися, й саме проєкт «ТОР» дає змогу подивитися з успішними людьми, які проходили так само багато різних життєвих й складних ситуацій. Інколи в них все вдавалося, інколи не вдавалося. Ми розповідаємо їхні історії успіху», – зауважує тележурналіст.

За словами Тараса, відео переглядають й старші люди. Згідно з оглядом статистики, цільова аудиторія – це люди віком від 18 до 35 років. Тому, «реалізації немає меж: реалізовувати себе можна як у 10, так у 20, так у 60 років».

«Як прийшла ідея створити цей проєкт? Насправді вона прийшла так. Я якось сидів раз й задумався над тим, що взагалі спонукало мене творити власні проєкт, шоу, що мене взагалі надихало рухатися до своєї цілі. А надихнули мене банальні інтерв’ю моїх кумирів. Тому я вирішив, через те, що зараз 21 століття нове покоління, можливо, діти у школі, навіть студенти, мої ровесники, тай старші люди мріють незалежно не від кого розвиватися, працювати, ставати кращими, йти до своєї мрії, реалізовувати себе в діджитал просторі», – зауважує хлопець.

За словами Тараса, інтерв'ю будуть виходити на ютуб-платформі, яку він створив спільно зі своєю маленькою командою таких самих амбіційних людей, однодумців. Виходитиме він щотижня з абсолютно різними людьми, як відрізняються хтось у сфері тік-току найуспішніший, хтось в інстаграмі, хтось успішний вайн-блогер.

Читайте також: Як ратнівчанка почала створювати дивовижні прикраси з бісеру й започаткувала на цьому власний бізнес. ІНТЕРВ’Ю

У планах молодого журналіста набрати мільйон переглядів на одному з інтерв’ю, щоб всі казали «вау, ти знаєш, воно принесло нам якусь користь».

«От коли я побачу в коментарях, що інтерв’ю когось надихнуло, мотивувало, відкрило на щось очі - от тоді я можу поставити «галочку», що цей проєкт був створений недарма. А доти він буде продовжуватися», – зазначив Тарас.

Проєкт реалізовується командою тележурналіста, адже вона працює, щоб приносити, перш за все, людям інформацію. Щоб кожен зміг себе реалізувати й не боятися цього.

«І на останок скажу: головне вірити, бачити ціль та йти до неї. І ніколи, ні на кого не зважати, особливо на людей, які казатимуть, що: «У тебе нічого не вийде», «Ти там не такий», «В тебе не така зовнішність», – все у вас таке. Кожна людина оригінальна й талановита по-своєму. Тому слухайте тільки себе й своє серце. Ну, й, звісно, дивіться наш проєкт «ТОР» він вам допоможе багато чого дізнатися нового», – каже юнак.

Переглядати нові випуски ви можете на таких ресурсах інстаграм в або на ютуб

Спілкувалася Марія СИДОРУК

Фото Тараса СЕБЕСТЯНОВИЧА

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024