ТОП-10 позитивних новин, які сколихнули ратнівчан у 2021 році

31 Грудня 2021, 11:40
Топ-10 позитивних новин, які сколихнули ратнівчан у 2021 році 2881
Топ-10 позитивних новин, які сколихнули ратнівчан у 2021 році

Ось-ось мине 2021 рік. Для кожного він був по-своєму особливим й запам’ятався вагомими подіями та історіями.

Підсумовуючи свою роботу, редакція ІА Район.Ратне підготувала для вас добірку позитивних новин, які викликали найбільший інтерес у жителів Ратнівщини.

1. «Ратнівський аграрій» завоював звання «Вибір Країни» 2020 − 6 916 переглядів.

Найбільше сільськогосподарське підприємство краю «Ратнівський аграрій» стало найкращою компанією України 2020 року. СТОВ «Ратнівський аграрій», займається вирощенням зернових, бобових культур і насінням  олійних культур. Також вирощенням та розведенням великої рогатої худоби м`ясних порід. Це найбільше підприємство Ратнівщини, яке безсумнівно варте найвищих нагород, а тому й зібрало стільки переглядів.

2.Обличчя району: в’язальниця іграшок-аміґурумі із Гірник  – 5 955 переглядів.

Кожного дня ми зустрічаємо чимало людей, котрі проживають поруч з нами, нерідко це прекрасні та чудові люди, які творять прекрасне майбутнє Ратнівського краю.

Саме вони нас підтримують, вражають, лікують, навчають, охороняють, допомагають. З кимось ми особисто знайомі, а когось не знаємо взагалі. Водночас у кожного з них − своя історія, професія, думки, життєвий досвід. Саме у 2021 році Район.Ратне запустило нову рубрику «Обличчя Району», у якій журналісти видання знайомлять ратнівчан одне з одним ближче, а саме розповідати про цікаві історії, заняття та працю людей Ратнівщини. Першою героїнею нашої нової рубрики стала рукодільниця із села Гірники – Марина Куш.

3. Третю сходинку нашого рейтингу посіла новина про  юну спортсменку із Заболоття, котра стала бронзовою призеркою Чемпіонату України з боксу 2021 року.

Вихованка боксерського клубу «Брат» зайняла третє місце на Чемпіонаті України з боксу серед жінок-молоді, юніорок та дівчат України. Новина назбирала 4 953 перегляди.

4.Ратнівчани стали переможцями змагань із мініфутболу − 3 966 переглядів.

Боротьба за перемогу відбулася, яка тривала з 11:00 години, змусила хвилюватися не одного вболівальника: було чимало захопливих та гостроцікавих моментів.

5. Після семирічної перерви відновлять автомобільний рух через пункти пропуску у Білорусь – 3 819 переглядів.

До квітня 2021 року планують відновити автомобільний рух у пункті пропуску «Самари», «Гута» та «Тур».

Вже понад 7 років рух транспорту через пункти пропуску «Самари», «Гута» та «Тур» був припиненим, що створювало колосальні незручності для мешканців Волинської та Брестської областей тим, що потрібно було або об'їжджати десятки кілометрів, або йти пішки близько п'яти кілометрів, щоб перетнути кордон з Білоруссю. Це, своєю чергою, спричиняло втрату родинних зв'язків. Причиною довготривалої відсутності руху була загроза занесення збудника африканської чуми свиней. 

Ця новина неабияк сколихнула жителів Ратнівщини.

6. У Ратному розпочався великий Хресний хід до Почаєва – 3 738 переглядів.

У селищі Ратне, що у Ковельському районі розпочався хресному ході до Свято-Успенської Почаївської лаври.

Свою ходу паломники розпочали 26 липня від храму преподобного Амфілохія Почаївського, де із 6:00 до 10:25 ранку йшло богослужіння за участі правлячого архієрея Володимир-Волинської єпархії УПЦ митрополита ВолодимираПісля спільної молитви, віряни зібралися та колоною рушили до вулиці Центральна, де них чекав уже супровід поліції аби забезпечити безпечний прохід.

Того дня понад 500 паломників вирушили із молитвами хресною ходою до Почаєва, на свято Почаївської ікони Божої Матері.

7. «Кожна зі своєю історією»: як ратнівчанка надає простим речам унікальний вигляд – 3 819 переглядів.

Жителька селища Ратне організувала власну справу із виготовлення яскравих декоративних речей власними руками. Ратнівчан неабияк зацікавила історія та робота власниці «декоративного» бізнесу «Decor Land» – Юлії Тарасюк.

8. Весілля на районі: у Жиричах утворилася нова сім'я – 3 166 переглядів.

На сімейний рушник щастя стали Олександр та Катерина. Читачі нашого видання люблять вітати наречених із цією світлою та радісною подією.
На рушничок щастя минулих вихідних стали Дмитро та Катерина Токарські. Ще раз вітаємо наших молодят та бажаємо щасливої долі!
10. І завершує список позитивних новин 2021 року публікація про те, що Президент присвоїв ратнівчанину почесне звання. Звання «Заслужений лікар України» присвоєно директорові комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» Михайлові Бегалю.
 
Варто зазначити, що серед ТОП-10 рейтингових новин Ратнівського краю у 2021 році домінують публікації суспільну тематику.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024