«Лікує те, що їси, а не пігулки та трави», – велимчанка розповіла, як лікується за допомогою методики монаха

21 Травня 2019, 09:22
Лариса Видрич 7207 Джерело: Вісник+К
Лариса Видрич

Лариса Видрич із села Велимче, ща на Ратнівщині, майже два роки покращує свій зір за допомогою унікальної методики священномученика Серафима.

Лариса почала втрачати зір через відшарування сітківки ока, дошкуляли й інші хвороби. Однак традиційні методи лікування бажаного результату не давали. Якось жінка натрапила на скромну книжечку «Здоров’я по Чичагову», автором якої є монах, що мав медичну освіту і був практикуючим лікарем. Тож уже майже два роки оздоровлюється саме таким чином, – пише «Вісник+К» 

«ЛІКУЄ ТЕ, ЩО ЇСИ, А НЕ ПІГУЛКИ ТА ТРАВИ»

«Система оздоровлення священномученика Серафима (Чичагова), котрий не заперечує офіційної медицини, полягає у створенні для організму умов, за яких він сам мобілізовує резерви для боротьби з недугами, – пояснює Лариса Андріївна, – і спрямована не на усунення симптомів хвороби, а на першопричини її виникнення. Вона проста і доступна для будь-якої людини».

Священномученик Серафим Чичагов народився 1856 року в Санкт-Петербурзі у знаменитій дворянській родині військових. У той час, коли він навчався в семінарії, дозволялось мати другу освіту, тож отець Серафим як вільний слухач відвідував медичний інститут. Паралельно з духовною отримав і медичну освіту. Число його пацієнтів становило більше 20 тисяч.

Серафим Чичагов проаналізував багато систем лікування: гомеопатію, траволікування, гірудотерапію, створивши власну. Вона увійшла до «Медичних бесід» у двотомному виданні. Неабиякий досвід медичної практики отримав під час війни російської армії з османами у 1877-1878 роках. Військового, автора церковної музики, агіографічної літератури, медика, автора літопису Серафимо-Дивеєвської обителі митрополита Чичагова ростріляла радянська влада у 1937 році.

Автор наголошує, що причиною наших недуг з духовної точки зору є гріховність, а сама хвороба – це порушення обміну речовин і правильного кровообігу, тому шлунок відіграє у цьому чи не найважливішу роль.

«Лікує те, що ти їси, а не пігулки та трави», – переконана Лариса Видрич.

Прокидається вона о 5 годині ранку. Тоді ж запускається робота шлунка. Жінка снідає на вибір рибою, нежирним м’ясом, яйцями, іншими продуктами, тобто тим, чого просить організм, але без хліба, бо саме дріжджовий хліб вважає шкідливим для нашого здоров’я, тому обмежує його споживання. Дотримується думки, що хліб потрібно їсти, коли дуже хочеться і він аж пахне. Через кожні дві години робить маленький перекус, і так п’ять разів на день. На обід готує рідкі страви, вечеряє кашею, макаронами, рибою, але не м’ясом. Після шостої години вечора не споживає нічого. Пити чай радить суворо між прийомами їжі.

ТАКИЙ ВАЖЛИВИЙ ДЛЯ ОРГАНІЗМУ....ХЛОР

«Варто пам’ятати, що шлунок виробляє лише певну кількість такої потрібної для життєдіяльності організму соляної кислоти. І якщо ми напихаємо його без міри салатом, першою, другою стравами і компотом, він не справляється, а звідси – хвороби, зокрема й ожиріння», – каже пані Лариса.

А ще підкреслює важливість для організму хлору, який розріджує кров, розчиняє тромби, бляшки в судинах, відмерлі клітини, мікробну флору, пісок і каміння у жовчному і нирках тощо, тому медики й використовують при лікуванні фізрозчин.

«Якби шлунок підтримував правильний відсоток хлору, у нас не було б інсультів та інфарктів», – пояснює.

Тож їсти потрібно часто, але маленькими порціями, скільки вміщається між двома складеними одна до одної долонями, а ще обов’язково дотримуватися роздільного харчування. Якщо з’їдати небагато, то соляної кислоти вистачає для того, щоб вбити в шлунку шкідливі бактерії, які туди потрапили.

Лікарі радять випивати в день до двох літрів води. За методикою Чичагова, Лариса вживає лише півлітра.

 «Щоб не мучила спрага, можна розсмоктати кілька крупинок кухонної солі, – радить вона. – А якщо ж не їсти багато солодкого, то й води не захочеться».

Жінка виключила зі свого раціону магазинні кондитерські вироби, соняшникове насіння, через яке підвищується рівень цукру в крові, солодкі газовані напої.

ВІД МЕТОДИКИ ЗА РІК ЗНИК ЗОБ, НАРОСТИ НА ТІЛІ

«За рік організм очистився на клітинному рівні, – каже Лариса Видрич, – розсіявся туман в очах, поліпшився зір, перестало випадати волосся, зникають нарости на тілі, папіломи, не підпухає нога, як бувало раніше».

Лікарі дуже здивовані, що у неї пропав вузловий дифузний зоб. А ще рідко хворіє застудою. Якщо вона атакує, близько доби голодує, а потім упродовж двох днів лікується за допомогою настоянки прополісу, як радить Серафим Чичагов.

«До такого методу оздоровлення долучилася й моя тітка Анастасія Дарчик. Поліпшився її загальний стан, хоч в минулому родичка перенесла інфаркт та інсульт, починалась гангрена, виникали проблеми з пам’яттю», – додає пані Лариса.

У її мами, Тетяни Дарчик, рівень цукру в крові становив 28 одиниць, жінка дуже страждала від діабету. Нині не п’є жодних пігулок та трав, а рівень цукру – трохи більше чотирьох, тобто норма. За цією методикою оздоровлюються дорослі діти Лариси Видрич Віктор та Фіона, і теж успішно.

Читайте також: «Хто в бар, а я – в ботанічний сад», – зварник із Гути, розповів як виростив власний дендропарк

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024