Як на Ратнівщині працевлаштовували кравчинь

13 Жовтня 2018, 09:22
На Ратнівщині працевлаштовували кравчинь 2574
На Ратнівщині працевлаштовували кравчинь

Двом майстриням швейних послуг Ратнівського району Центр зайнятості допоміг влаштуватися на роботу.

Ратнівський регіон не багатий на вакансії у сфері надання швейних послуг. А тому, щоб задовольнити потреби населення у цій галузі власну справу з надання швейних послуг започаткувала нещодавно Ольга Мимшук, – пишуть на сторінці Ратнівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості у Facebook.

Ольга Мимшук – жінка 43 років, що проживає у с. Піски-Річицькі, з юних років любила шити. Цікавилася постійно новими моделями, фасонами жіночого та чоловічого одягу на сторінках журналів, любила дивитися по телебаченню щось модне і сучасне. Коли вийшла заміж і народила дітей, шила для них постіль, одяг. Так народилося бажання організувати підприємницьку діяльність у цій сфері. 

Підбираючи на роботу персонал, жінка-підприємець звернулася за послугами до Ратнівської районної філії ВОЦЗ. Тетяна Костючик та Олена Ващук, які тривалий час працювали швачками, залишилися без роботи. Під час профінформаційних та профконсультаційних прийомів, відвідування семінарів дізналися про можливість проходження навчання шляхом стажування під замовлення роботодавця і погодилися на пропозицію стажування.

Успішно опанували програму, склали іспит і тепер працюють у приватного підприємця Ольги Миколаївни. Шиють спецодяг для військовослужбовців, халати –для медпрацівників, постіль. Зважаючи на пропозиції та попит ринку праці, під керівництвом сильної вольової жінки Ольги Мимшук товар іде за місцем призначення в межах України.

Кравчині та працівниця Центру зайнятості
Кравчині та працівниця Центру зайнятості

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024