У Ратному привітали людей поважного віку

03 Жовтня 2018, 11:20
У Ратному відзначили День людей похилого віку 1668
У Ратному відзначили День людей похилого віку

У понеділок, 1 жовтня, весь світ відзначав Міжнародний день людей похилого віку, проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН, зокрема  українці в цей день святкували День ветерана.

З нагоди вшанування людей похилого віку та відзначення 30-річчя від Дня заснування ветеранського хору «Журавлі» поважних громадян привітав перший заступник голови районної державної адміністрації Євген Савлук. Про це повідомляє відділ внутрішньої та інформаційної політики Ратнівської райдержадміністрації.

Посадовець відзначив, що саме люди похилого віку заслуговують на повагу і шану, адже у свій час зробили багато для нашої країни, серед них ветерани війни та ветерани праці, всіх їх об’єднує висока духовність, непохитна віра в силу добра та життєва мудрість. Побажав присутнім міцного здоров’я, тепла, довголіття та мирного неба.

За активну життєву і громадянську позицію, вагомий особистий внесок у роботу ветеранської організації Євген Петрович вручив подяки та подарунки ветеранам праці Лідії Сахарук, Володимиру Шмиговському, Галині Грабовській. 

Вітання, у вигляді пісні, лунають для гостей свята
Вітання, у вигляді пісні, лунають для гостей свята

Виступ аматорського колективу «Журавлі»
Виступ аматорського колективу «Журавлі»

Учасниці святкового виступу
Учасниці святкового виступу

Учасники свята
Учасники свята

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024