У Ратному атовцям розповіли про послуги служби зайнятості

28 Вересня 2018, 14:00
У Ратному атовцям розповіли про послуги служби зайнятості 1291
У Ратному атовцям розповіли про послуги служби зайнятості

У четвер, 27 вересня, у Ратнівській районній філії ВОЦЗ відбулося чергове засідання Клубу учасників АТО, які не перебувають на обліку в службі зайнятості на тему: «Я маю право!».

Фахівці бюро правової допомоги, провідний фахівець з профорієнтації відділу надання соціальних послуг, провідний юрисконсульт в повному обсязі ознайомили з правами та обов’язками громадян даної категорії, – пишуть на сторінці служби зайнятості у Facebook.

Безпосередньо, пристунім розповіли про послуги Ратнівської районної філії ВОЦЗ, а саме: можливостями проходження психодіагностичного обстеження на придатність до тієї чи іншої професії, або виду діяльності, підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації у навчальних закладах, в тому числі, Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, сервісні послуги (відео резюме, скайп-співбесіди з роботодавцем, онлайн курси з вивчення іноземної мови «Лінгва-скілс», навчання основам підприємницької діяльності «Прометеус», створення електронного кабінету шукача роботи).

Учасникам Клубу АТО надали юридичні консультації з питань зайнятості та законодавства про працю, можливості працевлаштування в регіоні. Провідна фахівчиня з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Ратнівської районної філії Волинського ОЦЗ зосередила увагу на легальному працевлаштуванні в Україні, факторах, що спричиняють нелегальну трудову міграцію за кордон.

Фахівець бюро правової допомоги надала інформацію про безоплатну передачу земельної ділянки громадянам із земель державної і комунальної власності, про встановлення родинних відносин, зняття з реєстрації місця проживання та інші питання. 



Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром