Як ратнівські медики прославляли Волинь закордоном

18 Вересня 2018, 10:40
Команда медиків 3257
Команда медиків

Волинська бригада екстреної медичної допомоги, до складу якої входили ратнівчани, гідно представила Україну на ХVІІ Чемпіонаті надзвичайних медичних служб у м. Ольштин (Республіка Польща).

Про це  йдеться на сторінці Волинського обласного центру ЕМД на Facebook.

Читайте також: Найкращі медики України виявилися у Ратному

Чемпіонат тривав три дні, зокрема, одне із восьми конкурсних завдань було нічне. 

«Завдання для команд були поставлені дуже реалістично: це і ДТП з постраждалими, і весілля, де гості отруїлися етиловим спиртом(алкоголем), та ще з десяток осіб звернулися за медичною допомогою з різними діагнозами, і порятунок немовляти, якому стороннє тіло потрапило в дихальні шляхи, і медичне сортування при ДТП, де виявилося 17 потерпілих, і дитина з опіками, і удар блискавкою», - йдеться у повідомленні.

Однак, не зважаючи на складність завдань та незнайому місцевість, волинська команда чудово орієнтувалась як містом, так і його околицями, швидко доїжджала до місця виклику, а це відстань до 30 км, якісно справлялась із поставленими конкурсними завданнями.

«Польські медики підходили до нашої команди, висловлювали слова захоплення, вдячності, навіть замовили пісенні вітання українською мовою! Не оминули увагою нашу команду і представники польських ЗМІ. Отже, наша зіркова команда у складі: Наталії Колядюк, Олесі Прач, Сергія Проця та Романа Романюка тепер відома і у Польщі», – пишуть на сторінці Волинського обласного центру ЕМД. 

До слова, Наталія Колядюк та Олеся Прач – ратнівські медики, які гідно представили Волинь на закордонному Чемпіонаті.

1
Команда медиків
Команда медиків

1
Команда медиків
Команда медиків

2
Команда медиків
Команда медиків

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром