Привітали спортсменів Ратнівщини

08 Вересня 2018, 12:05
Загальне фото 2691
Загальне фото

До Дня фізичної культури та спорту привітали спортсменів, працівників галузі, тренерів, шанувальників спорту з професійним святом.

Про це інформує Відділ внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації

Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Офіційно засновано в 1994 році. Це свято здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності. Зі словами вітань до присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Андрій Харлампович. Він зазначив, що заняття спортом є важливою складовою нашого життя та одним із чинників здоров’я. Подякував тренерам за працю, яку вони вкладають у наших дітей, побажав усім, хто віддається спорту, здоров’я, спортивних звершень та перемог, плідної праці та нових успіхів.

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, пропаганду здорового способу життя та з нагоди Дня фізичної культури і спорту України, подяку голови районної державної адміністрації оголошено Ірині Кулик – спеціалісту ІІ категорії Ратнівської селищної ради та Сергію Вашестюку – Жиричівському сільському голові.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентин Андросюк подякував усім, хто проводить спортивно-масову роботу в районі та нагородив грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Аллу Тарасюк – тренера-викладача ДЮСШ з волейболу та Івана Ковча – вчителя фізкультури ЗОШ І-ІІІ ст. №2 смт Ратне ім. М. Заліпи.

Під час вручення подяки
Під час вручення подяки

Загальне фото
Загальне фото

Андрій Харлампович
Андрій Харлампович

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024