Ратне: відбулася позачергова сесія селещної ради

07 Вересня 2018, 15:17
1747

Сесія Ратнівської селищної ради, на якій депутати розглянули одне питання, яке стосувалось змін до бюджету селища. 

Про це інформує Відділ внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.
З інформацією виступив селищний голова Володимир Кулик, який повідомив, що будівництво дитячого садка №2 йде до завершення. Цей об’єкт був пріоритетним для селища, адже його відкриття зніме напругу із чергами, які існують.


Володимир Миколайович зосередив увагу депутатів, що не в багатьох населених пунктах, в умовах війни ведеться таке масштабне будівництво.
Селищна рада повність виконала свої зобов’язання щодо фінансування, а це 10% до коштів із Державного фонду регіонального розвитку. У 2015 році із бюджету селищної ради виділели 864 тис грн, у 2017 році – 931 тис 500 грн, у 2018 – 1 млн 694 тис 345 грн. 


Рішенням червневої сесії був утворений дошкільний заклад №2, призначений його директор Марчук Олену.
Володимир Кулик зазначив, що на сьогоднішній день актуальним питанням є відкриття дошкільного закладу. Проте необхідно виділити кошти на утримання працівників дошкільного закладу, придбання інвентарю, кухонного посуду, постелі. Тому саме фінанси і стали приводом для скликання позачергової сесії.
Голова районної державної адміністрації Андрій Харлампович розповів, що держава і селищна рада повністю профінансували будівництво дитсадка, кошти були освоєні у повному обсязі. Наразі будівельні роботи на стадії завершення, тому постало питання відкриття садка.

Ситуація виникла у зв’язку тим, що за умов угоди з будівельною організацією, здача об’єкту планувалась у грудні 2018 року, у зв’язку з чим кошти на утримання штату працівників дитячого садка в цьому році не передбачались, - додав Володимир Кулик.


Депутати, вислухавши суть питання, підтримали зміни до бюджету селища, тому незабаром у Ратному для малят відкриє двері новий дитячий садок, що по вулиці Набережній.

Володимир Кулик
Володимир Кулик

1
Присутні
Присутні

Під час сесії
Під час сесії

Присутні на сесії
Присутні на сесії

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром