Ратне: як пройшла колегія працівників освіти району

31 Серпня 2018, 09:00
Під час колегії 1998
Під час колегії

Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентин Андросюк проінформував про основні здобутки та перспективи галузі освіти. Про це пише - Ратнівська районна державна адміністрація.

Андрій Харлампович привітав освітян району з початком нового навчального року, побажав досягнення нових вершин, сили, терпіння та наснаги. 
Очільник району акцентував увагу на підготовці навчальних закладів до навчального 2018-2019 року:

«При здійсненні об‘їздів шкіл району та об‘єднаних територіальних громад, переконався у повній готовності навчальних закладів. Особливо мене цікавили кабінети перших класів, які почнуть навчання за проектом «Нової української школи». Усі директори шкіл, керівники органів місцевого самоврядуванння, відділ освіти молоді та спорту райдержадміністрації відповідально підійшли до поставлених завдань та почали впроваджувати реформу освіти на місцях, за що усім дякую».


Андрій Харлампович також здійснив аналіз рейтингу успішності шкіл Ратнівського району серед навчальних закладів Волині. Голова райдержадміністрації, звернув увагу директорів на віддачу вчителів у підготовці учнів, особливо тих шкіл, які мають сильну матеріальну базу.
Не обійшлось і без приємних моментів, за за значний особистий внесок у розвиток загальної середньої освіти, за визначні успіхи у навчанні та вихованні підростаючого покоління нагрудним знаком Міністерства освіти та науки України «Василь Сухомлинський» нагороджено директора НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» села Замшани Михайла Денисюка.
Орден вручили голова райдержадміністрації Андрій Харлампович та начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентин Андросюк.
Варто зазначити, що саме Замшанівський учнівський колектив показав найвищий результат за результатами обласних, районних олімпіад, конкурсів та турнірів серед шкіл району.

Андрій Харлампович та Валентин Андросюк
Андрій Харлампович та Валентин Андросюк

Під час колегії
Під час колегії

Вітання Михайла Денисюка
Вітання Михайла Денисюка

Присутні у залі
Присутні у залі

 

Коментарі
03 Вересня 2018, 16:53
Все на папері,а реальність зовсім інша!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром