Заброди: в англомовний табір до дітей завітала волонтерка з Єгипту

11 Серпня 2018, 15:10
В англомовний табір до дітей завітала  волонтерка з Єгипту 5884 Джерело: Фото: Людмила Голуб
В англомовний табір до дітей завітала волонтерка з Єгипту

Із 6 серпня на базі опорного закладу освіти села Заброди, третій рік поспіль, розпочався літній мовний табір з вивчення англійської мови. Цьогоріч до школярів завітала волонтерка з Єгипту Йомна Алла.

Про старт англомовного табору повідомив директор НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня- дитячий садок» села Заброди Роман Тарасюк у Facebook.

«Поки більшість школярів насолоджуються останніми тижнями канікул, третій рік поспіль, учні Опорного закладу освіти с. Заброди поєднують приємне з корисним.

На базі ОЗО с. Заброди розпочав роботу літній мовний табір з вивчення англійської мови.

Результатом нашої співпраці з організацією Go Global став приїзд волонтерки з Єгипту Йомни Алаа. Дружня команда у складі: Людмила Голуб, Ольга Козловська, Марина Савчук, Аліна Дмитрук, Тетяна Миронюк, Олександр Козка разом з Yomna Alaa обіцяють позитив та незабутні емоції», –  йдеться у дописі Романа.

Офіційне відкриття мовного табору
Офіційне відкриття мовного табору

Учасники мовного табору із єгипетською волонтеркою
Учасники мовного табору із єгипетською волонтеркою

Працюватиме мовний табір два тижні: із 6 по 17 серпня.

Не зважаючи на літні канікули, 20 учнів відвідують цікаві заняття, ходять на прогулянки, розважаються, спілкуються англійською разом із волонтеркою.

Похід до лісу
Похід до лісу

Діти зарозм із волонтеркою
Діти зарозм із волонтеркою

«Практика спілкування з носієм мови на побутовому рівні та в грі - найкраща практика. Втім, табір має мету не вивчення мови, а невимушене спілкування, гру, більше культурного обміну ніж навчання», – розповідає Роман Тарасюк.

Також керівник навчального закладу зазнчає:

«Є переконання в правильності обраного шляху в організації літнього дозвілля учнів (мовні табори третій рік до ряду) без безглуздої витрати бюджентих коштів на звичайні пришкільні табори з денним перебуванням не тому що вони потрібні дітям, а тому що потрібна статистика».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром