Ратнівчани стали чемпіонами з пляжного волейболу

01 Серпня 2018, 09:45
Ратнівчани стали чемпіонами з пляжного волейболу 2295 Джерело: www.google.com.ua
Ратнівчани стали чемпіонами з пляжного волейболу

Упродовж 27-29 липня  на озері Озюрко Камінь-Каширського району відбувся ІI-й фестиваль з пляжного волейболу, де за звання найкращих боролися волейболісти з усієї Волині.

Поборотись за кубок на обласний фестиваль завітали 20 команд (з них дві жіночі) з міст та районів Волині у трьох вікових категоріях для чоловіків 18-35, 36-45, 46 років і старші та жінки 18 і старші, відповідно до Положення. Про це інформують на сайті Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Читайте також: Ратнівчани зайняли призові місця на спартакіаді держслужбовців у Володимирі-Волинському

Відкрили фестиваль привітальним словом директор Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Володимир Новосад, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, президент Федерації волейболу Волині Ігор Рясик та директор Камінь-Каширського міського центру ФЗН «Спорт для всіх» Сергій Панасюк.

У підсумку напруженої боротьби звання чемпіонів вибороли серед чоловіків:  до 35 років команда з  РатногоВасиль Котюх, Богдан Філюк в групі «А» та команда Версаль – 1 «Луцьк» - Андрій Семенюк, Дмитро Літвінчук в групі «Б»,  35-45 років команда  «Негабарит» Ковель – Олександр Шматюк, Олександр Майданець, 46 років і старші команда «Негабарит» Ковель – Анатолій Шворак, Микола Левчук та серед жінок команда «Негабарит» Ковель – Марина Шматюк, Інна Марьюсик.

Переможців та призерів обласного фестивалю нагородили дипломами, медалями відповідних ступенів та кубками від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром