У РДА вирішили хто фінансуватиме районну лікарню

28 Липня 2018, 15:00
1564

У Ратнівській РДА 27 липня відбулась оперативна нарада.

Про це повідомляє відділ внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Нараду очолив Андрій Харлампович, голова райдержадміністрації. 

Основним питанням, яке розглянуто на нараді було налагодження співпраці з головами ОТГ щодо збереження, утримання та подальшого розвитку Ратнівської центральної районної лікарні.

Про проблемні питання у фінансуванні ЦРЛ розповів головний лікар Михайло Бегаль

Начальник управління фінансів райдержадміністрації Людмила Ковч інформує, що для ЦРЛ до кінця року, потрібно ще 4 мільйони гривень.

«Ми повинні передбачити спільну чітку взаємодію у співпраці щодо подальшого співфінансування ЦРЛ з бюджету району та бюджетів ОТГ. Будемо шукати додаткові ресурси. І задля вирішення даної проблеми однозначно потрібна фінансова підтримка від громад. Адже лікарня надає послуги жителям усього району і ми маємо дбати про усіх наших людей», – зазначив голова райдержадміністрації Андрій Харлампович.

Доручили головному лікарю Ратнівської лікарні Михайлу Бегалю спільно з управлінням фінансів райдержадміністрації підготувати лист до ОТГ  щодо дофінансування лікарні з бюджетів громад враховуючи відповідні розрахункові суми.

Коментарі
29 Липня 2018, 02:19
Чому заклад міністерства охорони здоров'я повинен фінансуватись із місцевого бюджету? Може давайте почнем виділяти кошти на роботу воєнкомату,частини ППО,відділів прикордонної служби,прокуратури,СБУ?
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024