Як відома київська компанія шукала працівників на Ратнівщині

14 Липня 2018, 15:10
Фото ілюстративне 1522 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

У Ратнівській районній філії Волинського ОЦЗ, у середу, 11 липня відбувся в онлайн - режимі діалог пошукачів роботи з Компанією «Аеропорт Київ Карго».

Співбесіду, в мережі організували у середу, 11 липня. Про це повідомляє заступник начальника відділу надання соціальних послуг Сергій Ковч.

З метою працевлаштування на посади митний декларант та менеджер із оформлення вантажів семеро пошукачів роботи  прийняли участь у ярмарку вакансій у форматі «скайп-співбесіди», яку провела Альона Сокур, HR-менеджер, помічник начальника відділу кадрів.

До слова, нині компанія шукає співробітників, які працюватимуть на прикордонних переходах. На кожен перехід потрібно максимум три людини.

Під час проведення скайп-співбесіди, Альона коротко надала інформацію про саме підприємство та детально зупинилася на посадових обов’язках вакантних робочих місць.

У ході відео-розмови обговорили ще ряд інших питань, зокрема, графік роботи, умови праці, заробітну плату, методи контролю та соціальні гарантії при працевлаштуванні.

В результаті співбесіди присутні безробітні висловили бажання відвідати місце роботи. Наприкінці заходу HR-менеджер Альона Сокур подякувала районній службі зайнятості за допомогу у пошуку кандидатів на заявлені вакансії.

Під час онлайн-співбесіди
Під час онлайн-співбесіди

Під час онлайн-співбесіди
Під час онлайн-співбесіди

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром