Велимченську громаду визнали спроможною

13 Липня 2018, 10:35
Велимченську громаду визнали спроможною 899 Джерело: www.google.com.ua
Велимченську громаду визнали спроможною

Під час засідання Уряду визнали спроможними ще 72 громади, в яких перші вибори відбулися 24 грудня 2017 р. та 29 квітня 2018 р., а також громади, утворені навколо населених пунктів, що визначені перспективними планами формування територій громад областей, як адміністративні центри ОТГ.

Про це повідомляє Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Відтепер громади зможуть повноцінно здійснювати свої самоврядні повноваження, а також мають можливість добровільного приєднання до цих ОТГ.

Зокрема, спроможними визнано: у Вінницькій, Донецькій і Луганській обл. – по 1, Київській, Львівській, Кіровоградській, Сумській, Херсонській і Черкаській обл. – по 2, Івано-Франківській, Полтавській, Рівненській і Харківській обл. – по 3, у Миколаївській, Тернопільській і Чернігівській обл. – по 4, у Волинській і Чернівецькій обл. – по 5, Дніпропетровська обл. – 6, Запорізька обл. – 8, Хмельницька обл. – 9 громад.

На сьогодні по Україні визнано спроможними вже 653 ОТГ.

Зокрема, на Волині спроможними визнали Сереховичівську, Велимченську, Рівненську, Затурцівську, Торчинську об’єднані територіальні громади.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024