Ратне: затвердили програму зайнятості ратнівчан до 2020 року

09 Липня 2018, 15:45
Депутати Ратнівсього району затвердили програму зайнятості ратнівчан до 2020 року 1981
Депутати Ратнівсього району затвердили програму зайнятості ратнівчан до 2020 року

Депутати Ратнівщини обговорили питання про затвердження програми зайнятості населення та зміни до районного бюджету 2018 на черговій сесії районної ради.

Засідання відбулося у понеділок, 9 липня. Про це пишуть на сторінці Ратнівської райдержадміністрації у Facebook.

Серед питань, рішення щодо яких приймали депутати про створення комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської районної ради Волинської області.

Депутати районної ради погодили надання ТОВ «Корнер Озерне» спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення та видобування корисних копалин місцевого значення.

Зокрема, представники влади затвердили ряд технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах та яка відводиться в оренду; програму зайнятості населення Ратнівського району на період до 2020 року та програму увічнення пам’яті жертв війни, політичних репресій та депортацій на період до 2020 року.

Також були внесені зміни:

  • до списку присяжних Ратнівського районного суду;
  • до районної цільової програми мобілізаційної підготовки, матеріально-технічного забезпечення військових частин, підрозділів правоохоронних органів, призову громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2014-2018 роки;
  • до Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників підприємств, установ, організацій, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ району.

Олену Рудчик призначили директором комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Ратнівської районної ради.

Читайте також: Ратне: повідомили, хто стане керівником інклюзивно-ресурсного центру.

Депутатський корпус прийняв ряд організаційних рішень щодо затвердження плану роботи районної ради на ІІ півріччя 2018 року, вніс зміни до рішення районної ради від 18.03.2016 №5/12 «Про штатну чисельність працівників та структуру виконавчого апарату районної ради», щодо нової редакції Положення про порядок відшкодування депутатам районної ради витрат, пов’язаних із здійсненням ними депутатської діяльності.

На сесії внесли зміни до рішення районної ради від 21.12.2017 №20/18 «Про районний бюджет на 2018 рік».


Михайло Макарук та Андрій Харлампович
Михайло Макарук та Андрій Харлампович

Учасники засідання районної ради
Учасники засідання районної ради

Депутатський корпус
Депутатський корпус

Учасники засідання районної ради
Учасники засідання районної ради

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром