Ратнівчан навчали розпочинати власний бізнес

04 Липня 2018, 10:21
Ратнівчан навчали розпочинати власний бізнес 878 Джерело: www.google.com.ua
Ратнівчан навчали розпочинати власний бізнес

У вівторок, 3 липня, для безробітних ратнівчан провели тренінг «Як розпочати свій бізнес?».

У заході взяли участь 15 осіб, які цікавляться організацією власного бізнесу, перспективами розвитку підприємництва в регіоні. Про це повідомляє провідний фахівець з профорієнтації Ратнівської районної філії ВОЦЗ Леся Захарчук.

Під час семінару
Під час семінару

Спеціалістка ознайомила присутніх з можливістю започаткування власної справи за сприянням служби зайнятості, основними поняттями: «підприємець», «підприємництво», «бізнес-план». Корисною для присутніх стала інформація про різноманітні бізнес-ідеї та шляхи втілення їх в життя. Леся Іванівна звернула увагу присутніх на переваги та труднощі, які можуть виникати при започаткуванні власної справи, проаналізувала формулу успіху в бізнесі та надала поради щодо успішного його ведення.

Фахівчиня районного центру зайнятості Алла Шевчук наголосила на організаційних моментах під час проходженнях навчання, термінах навчання, поважних та неповажних причинах припинення навчання, навела приклади успішних підприємців, які за сприянням служби зайнятості започаткували бізнес.

Читайте також: Як у Ратному шукачів роботи знайомили із соціальними послугами служби зайнятості.

Цікавим моментом було започаткування власного бізнесу у сфері зеленого туризму та обслуговування населення. Присутні охоче спілкувалися з питань туристичної привабливості Волині, мальовничих куточків поліського краю, відродження народних промислів та ремесел.

У результаті семінару двоє осіб виявили бажання розпочати власну справу за сприянням служби зайнятості, пройти психодіагностичне тестування та згідні на навчання основам підприємницької діяльності на курсах «підприємець-початківець»

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром