Ратне: обговорили, де будуватимуть пункт пропуску «Доманове»

22 Червня 2018, 11:47
2500

За участю першого заступника голови райдержадміністрації Євгена Савлука 20 червня 2018 року відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради при секторі містобудування та архітектури райдержадміністрації, яке провів голова архітектурно-містобудівної ради, завідувач сектору містобудування та архітектури райдержадміністрації Іван Шнит.

На засідання було винесено питання  розгляду детального плану території для будівництва пункту пропуску «Доманове» на території Млинівської сільської ради Ратнівського району Волинської області. Директор комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації – Плюс» Ківерцівської районної ради Волинської області Валентина Шаєвська проінформувала присутніх із розробленим детальним планом території для будівництва пункту пропуску «Доманове» на території Млинівської сільської ради. Про це повідомляють у відділі внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

По завершенню засідання архітектурно-містобудівної ради райдержадміністрації рекомендували затвердити детальний план території для будівництва пункту пропуску «Доманове» на території Млинівської сільської ради Ратнівського району з урахуванням пропозиції начальника відділу прикордонної служби «Доманове» Андрія Ворони щодо перенесення спостережної вишки прикордонної служби.

Коментарі
22 Червня 2018, 21:02
В Гуті вже збудували пункт пропуску,на сміх сусідам білорусам і курям. Задля економії бюджетних коштів пропоную демонтувати гутянський довгобуд і перевезти в Млиново. Доречі,шановна прокуратура,чому б вам не зайнятись гутянською аферою на кордоні?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024