У Забродівській ОТГ планують затвердити Центр по освоєнню осушених земель в області

20 Червня 2018, 16:00
У Забродівській ОТГ планують затвердити Центр по освоєнню осушених земель в області 1749 Джерело: http://www.vodres.gov.ua/news-view-1350.html
У Забродівській ОТГ планують затвердити Центр по освоєнню осушених земель в області

У п’ятницю, 15 червня, у Луцьку провели перший семінар з питань поєднання зусиль для розповсюдження та впровадження інновацій для сталого використання меліорованих територій Волинської області.

Про це повідомляє Волинське обласне управління водних ресурсів.

Круглий стіл з питань управління водними і земельними ресурсами та сталого розвитку меліорованих територій у Поліському регіоні відбувся за участі представників департаменту агропромислового розвитку, управління водного господарства, наукових установ та аграріїв Волинської області.

За результатами семінару прийняли Концепцію Діалогу зацікавлених сторін з питань управління водними та земельними ресурсами і сталого розвитку меліорованих територій у Поліському регіоні (Поліський Діалог).

За цією концепцією планують затвердити Центром по освоєнню осушених земель в області Забродівську ОТГ Ратнівського району і ТОВ «Ратнівський аграрій», а голову Забродівської ОТГ Миколу Калачука і директора ТОВ «Ратнівський аграрій» Валентина Чернецького рекомендувати включити в склад групи Міністерства аграрної політики та продовольства України по ефективному використанню осушених земель від Волинської області.

Під час семінару
Під час семінару

Під час семінару
Під час семінару

Довідково:

Поліський Діалог передбачає створення постійних команд зацікавлених сторін та експертів, що у рамках проведення періодичних семінарів, робочих зустрічей та скайп-конференцій будуть формувати та просувати конкретні бізнес проекти для вирішення першочергових проблем водо- землекористування на обраних пілотних меліорованих територіях, забезпечувати обмін знаннями та досвідом і залучати додатково міжнародний досвід та експертизу.

Діалог буде підтримуватись за кошти державних установ (у рамках виконання їх звичайних обов’язків та поточних проектів), міжнародної технічної допомоги та кошти бізнес партнерів і добровільних внесків учасників.

Коментарі
20 Червня 2018, 20:09
О це правильно і своєчасно
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024