У Ратному привітали членів Українського товариства сліпих

20 Червня 2018, 15:25
У Ратному привітали членів Українського товариства сліпих 1356 Джерело: http://ratadmin.gov.ua
У Ратному привітали членів Українського товариства сліпих

З нагоди 85-річчя утворення Камінь-Каширської громадської міжрайонної територіальної первинної організації Українського товариства сліпих у Ратному відбулося засідання її членів.

Захід провели у Ратнівській центральній районній бібліотеці 19 червня. Про це повідомляє відділ внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

У засіданні взяв участь заступник голови районної державної адміністрації Сергій Матвійчук, який звернувся до усіх присутніх в залі із теплими та щирими вітальними словами з нагоди свята.

За активну життєву позицію ветеранам Камінь-Каширської громадської міжрайонної територіальної первинної організації Українського товариства сліпих Ользі Снігорук, Олені Жолоб та Ганні Вознюк заступник вручив Почесні грамоти районної державної адміністрації.

Керівництво району
Керівництво району

Члени Українського товариства сліпих
Члени Українського товариства сліпих

Вручення почесної грамоти
Вручення почесної грамоти

Довідково:

Українське товариство сліпих (УТОС) – одна з найстаріших громадських організацій нашої держави, якій 4 червня виповнилось 85 років. Війни, голод, часи репресій - ці історичні події стали причиною виникнення у 1933 році Українського товариства сліпих, яке займалося культурно-просвітницькою роботою серед незрячих, організацією гуртків з вивчення шрифту Брайля та художньої самодіяльності.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024