У Ратному обговорили план підготовки до Дня Конституції на Ратнівщині

19 Червня 2018, 16:40
У Ратному обговорили план підготовки до Дня Конституції на Ратнівщині 1112 Джерело: http://clinica-dr-sovva.com.ua/ua/novini
У Ратному обговорили план підготовки до Дня Конституції на Ратнівщині

Про підготовку району до відзначення Дня конституції у районі говорили на засіданні оргкомітету при першому заступнику голови районної державної адміністрації Євгену Савлуку.

Зібрання відбулося у понеділок, 18 червня. Про це повідомляє відділ внутрішньої та інформаційної політики Ратнівської РДА.

У роботі засідання взяли участь заступник голови райдержадміністрації Сергій Матвійчук, голова районної ради Михайло Макарук, керуюча справами районної ради Віра Чернуха, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.

Члени організаційного оргкомітету напрацьювали та обговорили проведення ряду заходів, які відбудуться в районі з нагоди відзначення Дня Конституції.

Таким чином, у Ратні проведуть тематичний захід «Ми ті, хто буде творить Україну», який відбудеться 26 червня 2018 року о 12.00 год. у залі засідань районної ради за участі посадових осіб органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, представників політичних партій та громадських організацій, учасників АТО та громадськості.

Коментарі
20 Червня 2018, 11:51
Дане свято можна назвати "Днем Проституції". Адже наші олігархи,депутати,міністри,судді,прокурори використовують її як заманеться.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024