Педагоги Ратнівщини завершили підготовку до викладання за новими стандартами

15 Червня 2018, 18:27
Вчителі початкових класів 1429 Джерело: ratneosvita.at.ua
Вчителі початкових класів

З січня по червень 2018 року на базі ЗОШ № 2 смт Ратне провели три очні сесії для вчителів початкових класів, які у 2018- 2019 навчальному році будуть реалізовувати новий Державний стандарт початкової освіти.

Тренінги пройшли 55 педагогів району, у тому числі вчителі Заболоттівської, Самарівської та Забродівської об’єднаних територіальних громад. Про це інформують на сайті відділу освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА.

Навчання для вчителів проводили тренери: Тетяна Ганжа, завідувачка районним методичним кабінетом, та Алла Нінічук, учителька початкових класів НВК села Щедрогір, які пройшли навчання при Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти.

Учасники навчання поглибили свої знання щодо інтеграційного, діяльнісного підходів до формування ключових компетентностей у процесі тематичного навчання, виконували практичні завдання, вправи, познайомилися із особливостями викладання інтегрованого курсу «Я досліджую світ».

«Гра по-новому, навчання по-іншому з LEGO» – під такою назвою пройшло заняття наприкінці курсу підготовки вчителів. Під час тренінгу, педагоги визначили можливості конструктора LEGO та його освітній потенціал в організації освітнього процесу у початковій школі.

Учителі ознайомилися з основами інклюзивної освіти, механізмами надання додаткової підтримки. Всі учасники успішно захистили свої проекти, авторські розробки.



Педагоги Ратнівщини
Педагоги Ратнівщини

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39