Помічник нардепа Степана Івахіва стане заступником голови ОДА

11 Червня 2018, 10:13
Денис П'ятигорець 1859
Денис П'ятигорець

Відомий український блогер та громадський активіст Денис П'ятигорець розповів, чи буде він заступником голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка.

Про це повідомляє інтернет-видання «Конкурент».

Під час великого інтерв'ю у ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE», ведучий Тарас Шкітер зауважив, що за його інформацією, Дениса П'ятигорця планують призначити заступником. Тож він запитав, чи це дійсно так і коли це відбудеться.

«Мають пройти певні бюрократичні процедури. Я вже сьогодні опублікував свою електронну декларацію. Тому запрошую телеканал «Аверс» та «Волинські новини» її проаналізувати і написати відповідні «влучні» статті з цього приводу.

Відбувається певний процес відповідно до чинного законодавства. Коли це буде, мені, на жаль, сказати важко, тому, що має пройти спецперевірка, інші речі, які мусять бути відповідно до законодавства і лише після цього має бути призначення», – відповів Денис П'ятигорець та додав, що про конкретні терміни нині йому сказати важко.

 

Читайте також: 

Помічник Івахіва побував на закритій зустрічі Порошенка з блогерами;

«Це для мене був інший світ», ‒ Денис П’ятигорець про Кортеліси;

Денис П'ятигорець: «На Волині заряджаю батарейки»;

Реакція директора фонду «Патріоти Волині» щодо ситуації із «подарунком Івахова».

Коментарі
11 Червня 2018, 21:58
Олігархат зібрався на вибори
18 Червня 2018, 18:25
Готують адмінресурс до шоколадних звитяг. Вангую що цей "дояр" наробить, як кіт на глині,або як попередній рошенівський гауляйтер Волині.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром