У Ратному обговорили питання перенесення пропускного пункту «Доманове»

06 Червня 2018, 17:46
Обговорення перенесення пункту пропуску «Доманове» 2056 Джерело: http://ratadmin.gov.ua/
Обговорення перенесення пункту пропуску «Доманове»

Громадські слухання по розгляду детального плану території пункту пропуску «Доманове» на території Млинівської сільської ради провели у вівторок, 5 червня, в залі засідань Ратнівської районної ради.

Про це повідомляє відділ внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

У обговоренні даного питання взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Євген Савлук, начальник митного поста «Доманове» Едуард Назарчук, начальник відділу прикордонної служби «Доманове» Андрій Ворона, представники відповідних служб, громадськості.

Нині з українського боку зона митного контролю розташована на значній віддалі від державного кордону, облаштована за тимчасовою схемою і потребує значних капіталовкладень для належної організації роботи.

З метою виділення земельної ділянки для будівництва нового пункту пропуску ближче до кордону з Білорусією, на виконання розпорядження голови районної державної адміністрації від 25 жовтня 2017 року  № 283 «Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва пункту пропуску «Доманове» на території Млинівської сільської ради» був розроблений детальний план території.  Дані роботи виконала комунальним підприємством  «БТІ-Плюс» з м.Ківерці (директор В.Р.Шаєвська).

Проектна ділянка знаходиться на відстані 100 м від кордону з Білорусією з лівої сторони автомагістралі М-19 (Брест-Ковель-Чернівці). Площа проектної ділянки – 3,5га.

За результатами розгляду даного питання вирішили: представлену містобудівну документацію винести на затвердження голові районної державної адміністрації з урахуванням зауважень та окремих пропозицій, які надійшли під час її розгляду.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024