Ратне: нагородили кращих працівників водного господарства району

29 Травня 2018, 16:15
Під час підсумкової конференції 1893 Джерело: http://ratadmin.gov.ua/press-tsentr/item/5906-pidsumkova-konferentsiia-ratnivskoho-mizhhospodarskoho-upravlinnia-vodnoho-hospodarstva
Під час підсумкової конференції

Напередодні професійного свята працівників водної галузі Ратнівщини, відзначили та нагородили почесними грамотами кращих із кращих.

Нагородження провели під час підсумкової конференції Ратнівського міжгосподарського управління водного господарства. Про це повідомляє Відділ внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Підсумки діяльності ратнівського підприємства виробничого 2017 року підбив керівник установи Михайло Тимощук.

Михайло Іванович, обговорюючи плани на майбутнє, наголосив, що не зважаючи на оптимізацію та скорочення працівників, в пріоритеті лишається утримання меліоративних об‘єктів в належному стані та стовідсоткова готовність як в період повені, так і пожежонебезбечний. Тим паче, що водне господарство району значно збільшиться внаслідок приєднання Шацького МУВГ, яке охоплює меліоративні системи Шацького та Любомльського районів.

Працівники обговорили питання виконання галузевої угоди та колективного договору, дотримання трудової дисципліни, основні економічні та соціально-побутові питання, стимулювання працівників, про що доповів голова профспілкової організації управління водного господарства Василь Дейнека.

Голова райдержадміністрації Андрій Харлампович привітав працівників колективу та подякував за співпрацю у вирішенні проблемних питань не лише підприємства, а й проблем району загалом.

За сумлінну працю в галузі меліорації і водного господарства керівник РДА нагородив кращих з кращих почесними грамотами – Марію Бабич, начальника відділу експлуатації меліоративних систем та Андрія Палія, тракториста-машиніста Ратнівського МУВГ.

Під час підсумкової конференції
Під час підсумкової конференції

Керівники району
Керівники району

Під час підсумкової конференції
Під час підсумкової конференції

Нагородження Марії Бабич
Нагородження Марії Бабич

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024