У Бресті підписали партнерську угоду із Забродівською громадою

20 Травня 2018, 11:53
Фото ілюстративне 1069 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

Завдяки підписаному договору між кількома сусідніми державами, у Забродівській ОТГ розпочнуть будувати нову дорогу.

У середу,16 травня, у місті Брест (Республіка Білорусь) відбулась зустріч партнерів тристороннього транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна для підписання Пратнерської Угоди про реалізацію Проекту «Поліпшення якості транспортної інфраструктури на кордоні Польщі, Білорусі та України».

Про це повідомляють на сайті Забродівської ОТГ.

В зустрічі взяли участь в складі Польської делегації: ведучий партнер – вуйт гміни Яблонь – Даріуш Лобейко, вуйт гміни Міланув – Павел Крепський, вуйт гміни Вішніце – Пьотр Драган; від Білоруської сторони: сільський голова села Знамянка – Сергій Головенко, заступник голови Брестського районного виконавчого комітету – Ілля Бандровський; зі сторони України: голова Забродівської сільської ради – Микола Калачук, директор СТзОВ «Ратнівський Аграрій» – Валентин Чернецький та начальник відділу фінансів Забродівської ОТГ Андрій Повх.

Під час спілкування, окрім основної мети – підписання Партнерської Угоди, учасники обговорили етапи реалізації Проекту. Враховуючи ряд важливих чинників сторони дійшли згоди, що першу суму фінансування отримає Забродівська ОТГ. Орієнтовною датою першого траншу та початку реалізації основної частини Проекту – будівництва доріг – Даріуш Лобейко назвав 4 квартал 2018 року.

З моменту підписання Партнерської Угоди розпочинається активна стадія реалізації Проекту «Поліпшення якості транспортної інфраструктури на кордоні Польщі, Білорусі та України», яким передбачено будівництво 4,226 км доріг в селі Заброди та селі Лучичі.

Довідково:

Проект «Поліпшення якості транспортної інфраструктури на кордоні Польщі, Білорусі та України» був розроблений за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна  2014-2020. Зміст цього документу є виключно у сфері відповідальності Гміни Яблонь, і ні в якому разі його не можна вважати відображенням позиції Європейського Союзу.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром