Ратнівські газовики змагалися зі своїми колегами у футбольному матчі

19 Травня 2018, 14:01
Фото ілюстративне 1110 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

У газорозподільній компанії «Волиньгаз» відбулись традиційні товариські змагання з міні-футболу серед працівників структурних підрозділів, присвячений Дню Перемоги.

У спортивному заході взяли участь чотири команди – Луцького, Ковельського, Володимир-Волинського та Ратнівського відділень ПАТ «Волиньгаз». Про це повідомляє прес-служба волинських газовиків.

На спортивному майданчику в місті Ківерці було гаряче. Зі слів головного судді змагань Петра Новосада, газовики в грі імпровізували, демонстрували неабияку креативність і техніку, показали свій футбольний характер.

«За підсумками  ігор найбільша кількість забитих м’ячів на рахунку команди Луцького відділення -  27 голів. По 12 голів записали на свої рахунки  команди Ковельського та Ратнівського відділень і лише 5 голів забили учасники команди Володимир-Волинського відділення.

На футбольному полі вирували пристрасті, шквалу спортивних емоцій не бракувало. Комусь фортуна більше усміхалась, а кому -допомогли професійні вміння і навички. Уболівальників особливо потішили ігри команди Луцького відділення «Волиньгазу». У ратнівчан вони виграли з рахунком 10:1, а в футбольному поєдинку з  командою  Володимир-Волинського відділення  впевнену перемогу здобули з рахунком 0:13», – аналізує арбітр матчу Петро Новосад.

Переможець турніру з міні-футболу – команда Луцького відділення, друге місце – в Ковельського відділення, третю сходинку посіли газовики Ратнівського відділення і четверте місце в команди Володимир-Волинського відділення ПАТ «Волиньгаз».

Команди-учасниці футбольного турніру газовиків одержали кубки, почесні грамоти, футбольні м’ячі та грошові призи.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024