Ратнівські рятівники «просвітили» жителів села Кортеліси

18 Травня 2018, 15:49
Під час профілактичної роботи 3060 Джерело: http://volyn.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/8018.html
Під час профілактичної роботи

Працівники Ратнівського районного сектору Управління ДСНС України у Волинській області провели в Кортелісах просвітницькі заходи щодо запобігання пожежам у житлі та в екосистемах.

Рятувальники здійснили подвірні обходи та нагадали громадянам вимоги пожежної безпеки у п’ятницю, 18 травня. Посилену увагу приділили громадянам літнього віку.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Волинській області

Під час інформаційно-роз’яснювальної роботи фахівці ДСНС нагадали сільським жителям основні правила пожежної безпеки у побуті. Зокрема закликали до обережності під час використання відкритого вогню та експлуатації електромережі, адже саме ці фактори є визначальними при виникненні пожеж у житлі у весняно-літній період.

Спеціалісти оглянули також протипожежний стан помешкань та надали господарям рекомендації, як усунути виявлені протипожежні порушення, щоб у майбутньому не допустити лиха.

Під час відпрацювання йшлося також про заходи пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах, проведенні польових робіт, випасанні худоби на відкритих територіях та заготівлі сіна на луках. В усіх випадках рятувальники рекомендували бути обачними та дотримуватися протипожежних вимог, щоб запобігти пожежам в екосистемах.

Під час перевірки помешкання
Під час перевірки помешкання

Під час профілактичної роботи
Під час профілактичної роботи

Під час перевірки помешкання
Під час перевірки помешкання

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024