Учениця зі Здомишля здобула перемогу на всеукраїнській олімпіаді екологічних проектів

30 Квітня 2018, 13:30
Тетяна Тарасюк із дипломом переможця 3301
Тетяна Тарасюк із дипломом переможця

Тетяна Тарасюк зі своєю роботою зайняла третє місце на Всеукраїнській олімпіаді міжшкільних екологічних проектів Dream ECO, що проходила в місті Києві.

Ось уже другий рік поспіль десятикласниця Тетяна працює над проектами, мета яких покращити екологічний стан села Здомишель, - про це пишуть на сайті  місцевого навчального закладу.

Свої проекти учениця презентувала в межах району, була серед переможців відбіркового заочного етапу на обласному рівні в 2017 році.

У 2018 році Тетяна Тарасюк стала фіналістом ІІ (очного) етапу конкурсу  і 13-14 квітня взяла участь у Всеукраїнській олімпіаді міжшкільних екологічних проектів Dream ECO в місті Києві (керівник – учитель біології Катерина Миколаївна Шиманська).

Десятикласниця вдало представила свій проект  «Екологічний стан річки Прип’ять в районі с.Здомишель» (категорія «Якість довкілля»).

За зайняте ІІІ місце дівчину нагородили Дипломом переможця, бронзовою медаллю та цінними подарунками: смартгодинником АTRIX, футболкою з логотипами конкурсу тощо.

Тетяна, беручи участь в олімпіаді, здобула безцінний досвід та можливість спілкування з однодумцями, відвідала Міжнародну школу «Меридіан».  Тож бажаємо нашому призеру нових креативних ідей, творчих успіхів і нових перемог, зокрема, у сфері екології.

1
Юний еколог Ратнівщини
Юний еколог Ратнівщини


 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024